CLOUDS + ABIGAIL + VELIAN
Билети ще се продават до 16.04.2021.
Общо : 0 лв


Терен. Цена : 35.00лв45.00лв
Коментари
CLOUDS + ABIGAIL + VELIAN

 

  Билети Autumn Souls Of Sofia

представя

CLOUDS

Atmospheric Doom/Death Metal

Support:

ABIGAIL
VELIAN

на 17 април 2021

в Клуб Live & Loud 
ул. Позитано 8, София

 

Autumn Souls Of Sofia с удоволствие представят една от най-значимите банди в съвремената Doom Metal сцена, за първи път в България. Концертът на Clouds, ще се състои в клуб Live & Loud с начален час 19:00 часа.

Цената на билетите за концерта е както следва:
до 16 април 2021 - 35 лева.
Ако останат налични, в деня на концерта цената на билетите ще е 45 лева и ще се продават само на входа на клуба.


Clouds са родени заедно със смъртта. Загубата на близки е нещо, което никой не трябва да понася, никой не трябва да изпитва и не бива да тежи на никого.
Но животът винаги прави избора вместо нас и това е ходът му.

Това, което хората можем да направим, е да пазим спомените за онези, които вече не са сред нас, и това важи и за Clouds.

Музиката е семпла, но искрена и идва от сърцето. Със седем години и четири албума зад гърба си, групата дава всичко от себе си, за да създаде музика за загубата. Музика, която може да предизвика вътрешни чувства и да резонира с всеки, дори и сърцето му да е от камък.

Групата е имала късмета да сподели сцената с групи като Swallow the Sun, Saturnus, Rotting Christ, Shining, Vulture Industries, October Tide и Draconian. Изнесли са няколко невероятни самостоятелни концерта, като тези в антверпенската катедрала Амуз и в пещерата Верфоген в Холандия, участвали са в няколко вълнуващи събития, като Metal Gates (RO), Doom Over Kiev, Doom Over Bucharest, Dutch Doom Days, и са били хедлайнери на Doom Over Vienna и Гърция.

 

CLOUDS + ABIGAIL + VELIAN Live in Sofia. Tickets. Билети


Събитие във Фейсбук

Вземете билети онлайн от eTicketsMall – най-лесният и бърз начин да получите вашите билети. Изтегляте веднага, без да излизате и без да чакате!

Можете да поръчате билети и по имейл с банков превод.

 

 

eTicketsMall предлага единствено електронни билети, които Потребителят отпечатва сам или изтегля на мобилния си телефон и отваря QR кода на екрана му, за да бъде сканиран на входа на събитието.
След като създадете профил и направите заявка за желаните билети на https://www.eTicketsMall.com, можете да платите с карта (VISA/MasterCard/Borica/Maestro), през ePay или в брой на всяка каса на EasyPay.
Независимо от избрания начин на плащане, можете да изтеглите билетите си незабавно след успешно плащане от https://www.eTicketsMall.com, меню "Моят профил" / "Поръчки" - Бутон "Отпечатай".
Важно: Разписката от EasyPay не замества входния билет!

 

Разберете как да поръчате и изтеглите билети от eTicketsMall...

 

Възможни са промени в списъка на изпълнителите и реда на излизане на сцената.
 
Младежи под 18 години влизат единствено с родител или придружител и декларация за достъп на непълнолетни.
 
Декларацията можете да намерите тук
 
Фото и видео:

Забранява се внасянето на аудио и видео записващи устройства и професионални фотоапарати със сменяем обектив от неоторизирани лица.
 
Пушене:
 
Пушенето в клуба е строго забранено и лица, нарушили тази забрана ще бъдат извеждани и няма да бъдат допускани отново.

Лица във видимо нетрезво или неадекватно състояние няма да бъдат допускани на събитието.

Autumn Souls Of Sofia и eTicketsMall пожелават на всички фенове приятни и незабравими емоции по време на събитието!

 

Важно! Един билет, генериран от системата на eTicketsMall, може да се използва само веднъж за вход към мястото на събитието, след което кодът автоматично ще се деактивира от системата. По тази причина по никакъв повод НЕ препращайте билета си на приятели, не го споделяйте в социалните мрежи, сайтове или форуми и не допускайте той да бъде копиран.  Не забравяйте, че само първият представил билет с този номер на входа ще получи достъп. Достъпът на следващия, представил билет със същия номер, ще бъде отказан, дори и това да е самият купувач.

Никога не купувайте втора ръка електронни билети! Не се знае колко копия са направени и колко копия от същия билет са продадени. Не забравяйте, че само първият представил билет с този номер на входа ще получи достъп.

Организатор: Autumn Souls of Sofia
Място: Клуб Live and Loud
Валути