ПОЛ КУИН (SAXON) и THE CARDS
Билети ще се продават до 11.02.2020.
Общо : 0 лв


Терен. Цена : 30.00лв35.00лв
Коментари
ПОЛ КУИН (SAXON) и THE CARDS

 

Концерт на
PAUL QUINN (SAXON)
& THE CARDS


 във вторник, 11 февруари 2020, от 21:00 ч.

 в Клуб Live & Loud
ул. Позитано 8, София

Легендарният метъл китарист и основател на SAXON – Paul Quinn и неговата странична рок банда – THE CARDS започват европейското си турне с концерт в България!

PAUL QUINN (SAXON) and THE CARDS. Билети

Събитието ще се състои на 11 февруари 2020 г. в столичния клуб Live & Loud.

Бандата ще представи дебютния си едноименен албум.

Билетите се разпространяват ексклузивно в системата на eTicketsMall. Броят им е ограничен - 150. Цената им на предварителна продажба е 30 лв, а в деня на концерта - 35лв.

Начало на събитието: 21 часа.

 

PAUL QUINN (SAXON) and THE CARDS. Билети

 
Facebook събитие

 

Вземете билети онлайн от eTicketsMall – най-лесният и бърз начин да получите вашите билети. Изтегляте веднага, без да излизате и без да чакате!

Можете да поръчате билети и по имейл с банков превод.


 

eTicketsMall предлага единствено електронни билети, които Потребителят отпечатва сам или изтегля на мобилния си телефон и отваря QR кода на екрана му, за да бъде сканиран на входа на събитието.
След като създадете профил и направите заявка за желаните билети на https://www.eTicketsMall.com, можете да платите с карта (VISA/MasterCard/Borica/Maestro), през ePay или в брой на всяка каса на EasyPay.
Независимо от избрания начин на плащане, можете да изтеглите билетите си незабавно след успешно плащане от https://www.eTicketsMall.com, меню "Моят профил" / "Поръчки" - Бутон "Отпечатай".
Важно: Разписката от EasyPay не замества входния билет!

Разберете как да поръчате и изтеглите билети от eTicketsMall...

 

eTicketsMall пожелават на всички фенове приятни и незабравими емоции по време на концерта!

Как да поръчам билет от eTicketsMall.com за броени минути

Декларация за малолетни (под 16г.) и непълнолетни ( под 18г.) посетители 

Важно! Един билет, генериран от системата на eTicketsMall, може да се използва само веднъж за вход към мястото на събитието, след което кодът автоматично ще се деактивира от системата. По тази причина по никакъв повод НЕ препращайте билета си на приятели, не го споделяйте в социалните мрежи, сайтове или форуми и не допускайте той да бъде копиран.  Не забравяйте, че само първият представил билет с този номер на входа ще получи достъп. Достъпът на следващия, представил билет със същия номер, ще бъде отказан, дори и това да е самият купувач.

Никога не купувайте втора ръка електронни билети! Не се знае колко копия са направени и колко копия от същия билет са продадени. Не забравяйте, че само първият представил билет с този номер на входа ще получи достъп.   


Организатор: ICreative Events
Място: Клуб Live and Loud
Валути