ORDINUL NEGRU, NOCTURN, BOLG
Билети ще се продават до 07.12.2019.
Общо : 0 лв


Билет за двама. Цена : 20.00лв
Коментари
ORDINUL NEGRU, NOCTURN, BOLG

 

 Tickets. The Other Side

представя

ORDINUL NEGRU
NOCTURN
BOLG


 
в събота, 7 декември 2019 от 18:30 ч.

в клуб *MIXTAPE 5*, B-side 
бул. България 1, подлез „Галерия“, София

Концерт на блек метъл бандите ORDINUL NEGRU, NOCTURN и BOLG

Две румънски блек метъл групи - ORDINUL NEGRU и NOCTURN идват за ексклузивен концерт в София на 7 декември 2019 г., събота. Те ще се качат на сцената на малката зала на клуб „Mixtape5“, където ще бъдат подкрепени от българската банда BOLG.

Вратите ще отварят в 18:00 ч., а по програма концертът ще започне в 18:30 ч. В деня на концерта, на място входът ще струва 12 лева. Можете да закупите билетите си за събитието предварително в мрежата на eTicketsMall където се продава промоционален пакет за двама: 2 билета на цена от 20 лева!

ORDINUL NEGRU започва през 2004 г. в Тимишоара, Румъния, като блек метъл проект на мултиинструменталиста Fulmineos. Списъкът с проекти,  в които името му се появява през годините е дълъг, като сред формациите, наброяващи над 15, се отличават култовите NEGURĂ BUNGET. Fulmineos е част от явлението NEGURĂ BUNGET в периода 2010 г.-2013 г., като заема позициите на китара и вокал в бандата и участва в записите на EP-то „Poartă de dincolo“ (Code666 Records, 2011).

Ordinul Negru Live in Sofia. Tickets. Photo by Mihai Surdea

Photo by Mihai Surdea

ORDINUL NEGRU е негов едноличен проект, като от създаването му през 2004 г. до 2015 г. той свири на всичките инструменти. В това време издава седем дългосвирещи албума. След този период ORDINUL NEGRU вече започва да се оформя като пълнокръвна група и не закъснява осмото ѝ студийно творение „Faustian Nights“, излязъл през 2018 г. чрез Loud Rage Music.
Към 2019 г. ORDINUL NEGRU са: Fulmineos - китари и вокали, Putrid - ударни Urmuz – китари и вокали и Orthros – бас.

NOCTURN стартират през 2000 г. като блек метъл група с Dead Architect (китари) и Malphas (барабани и вокали). През 2006 г. те издават първия си албум „Death Scent“. От 2008 г. вече правят концерти, а през 2010 г. издават мини албума „Impending Damnation“, записан на живо в репетиционната. През 2013 г. към групата се присъединяват Seer (китари) и Kroll (бас) и тя става по-активна на концерти. След осем години NOCTURN се завръщат с новия албум, озаглавен „Thrones of Deception“. Това е концептуален блек метъл албум, записан и продуциран в „Consonance Studio“ в Тимишоара в края на 2018 г. Албумът „Thrones of Deception“ е първият акт, който описва историята на Архитекта-алхимик, който иска да призове Малфас, Принцът на Ада. Всеки опит на Архитекта е обречен на неуспех, защото той няма необходимите знания за това. Съставът на NOCTURN през 2019г. е: Dead Architect - китари и вокали, Malphas – ударни, Seer – китари и Kroll - бас, бек вокали.

BOLG (което на древен български означава „вълк“, както и „знаещ“) е създадена през пролетта на 2003 г. от Крум (китара, вокали), като идеята е групата да е Old School ориентирана, а текстовете да са с историческа, антирелигиозна и мизантропична насоченост. Към него се присъединяват Kamael (барабани) и Даниел (бас). В началото на 2004 г. за втори китарист е привлечен Станимир. Вдъхновение черпят от ранните EMPEROR, DARK THRONE, MARDUK, SATYRICON… В този състав и дух са записани и първите песни на бандата, които излизат в сплит албум с друга българска група (EXILE). Песента „Pagan Forces“ излиза в две компилации през същата година, като едната е издадена в Германия. След това се редуват дълги паузи редувани с кратки събирания. Най-вече поради смени в състава – на мястото на Даниел идват Мартин, а след неговото напускане – BassDestroyer, като междувременно и Станимир е заменен от Асен. В този състав започват и записите за първият пълнокръвен албум – „Plague Vaccine“, който излиза през 2019 г. благодарение на френския лейбъл Hass Weg Productions – на CD, а на касета – благодарение на Serpent Eve Records, като в този период се налага още една смяна в състава – отново бас позицията се овакантява и на мястото на BassDestroyer „сяда“ Андрей. През 2015 г. песента „Поквара“ е включена в компилацията „Death Metal Bulgarian Fans Vol.2“. Бандата има активно клубно участие на родна земя, като не липсват и участия зад граница. Делили са сцена с групи като NEGURA BUNGET, GRA, GRAVELAND, LUCIFER’S CHILD…

Това ще е една специална среща на ORDINUL NEGRU (които правят ограничен брой концерти) с българската публика с подкрепата на още две стойностни банди. Специална среща, като всяко нещо, което носи нишката на така обичаната у нас група NEGURĂ BUNGET и наследството, което те оставиха в историята на музиката...

Ще се видим на 7 декември, защото докато ни има нас феновете,- нищо няма да бъде загубено.

Събитието е 18+

ORDINUL NEGRU, NOCTURN, BOLG

Събитие във Фейсбук

 

Вземете билети онлайн от eTicketsMall - най-лесният и бърз начин да получите вашите билети.
Незабавно изтегляте, без да чакате!

Можете да поръчате билети и по имейл с банков превод.

 

eTicketsMall предлага единствено електронни билети, които Потребителят отпечатва сам или изтегля на мобилния си телефон и отваря QR кода на екрана му, за да бъде сканиран на входа на събитието.
След като създадете профил и направите заявка за желаните билети на https://www.eTicketsMall.com, можете да платите с карта (VISA/MasterCard/Borica/Maestro), през ePay или в брой на всяка каса на EasyPay.
Независимо от избрания начин на плащане, можете да изтеглите билетите си незабавно след успешно плащане от https://www.eTicketsMall.com, меню "Моят профил" / "Поръчки" - Бутон "Отпечатай".
Важно: Разписката от EasyPay не замества входния билет!

Разберете как да поръчате и изтеглите билети от eTicketsMall...

 

Възможни са промени в списъка на изпълнителите и реда на излизане на сцената.

Младежи под 18 години влизат единствено с родител или придружител и декларация за достъп на непълнолетни.

 
Декларацията можете да намерите тук

 

Фото и видео:

Забранява се внасянето на аудио и видео записващи устройства и професионални фотоапарати със сменяем обектив от неоторизирани лица.
 
Пушене:
 
Пушенето в клуба е строго забранено и лица, нарушили тази забрана ще бъдат извеждани и няма да бъдат допускани отново.

Лица във видимо нетрезво или неадекватно състояние няма да бъдат допускани на събитието.

The Other Side и eTicketsMall пожелават на всички фенове приятни и незабравими емоции по време на концерта!

Как да поръчам билет от eTicketsMall.com за броени минути

Декларация за малолетни (под 16г.) и непълнолетни ( под 18г.) посетители 


Важно! Един билет, генериран от системата на eTicketsMall, може да се използва само веднъж за вход към мястото на събитието, след което кодът автоматично ще се деактивира от системата. По тази причина по никакъв повод НЕ препращайте билета си на приятели, не го споделяйте в социалните мрежи, сайтове или форуми и не допускайте той да бъде копиран.  Не забравяйте, че само първият представил билет с този номер на входа ще получи достъп. Достъпът на следващия, представил билет със същия номер, ще бъде отказан, дори и това да е самият купувач.

Никога не купувайте втора ръка електронни билети! Не се знае колко копия са направени и колко копия от същия билет са продадени. Не забравяйте, че само първият представил билет с този номер на входа ще получи достъп.   

 

Организатор: The Other Side
Място: Клуб *MIXTAPE 5*
Валути