NIGHTSTALKER + COMASUMMER + PURPLE CARAVAN
Билети ще се продават до 08.11.2019.
Общо : 0 лв


Терен. Цена : 23.00лв
Коментари
NIGHTSTALKER + COMASUMMER + PURPLE CARAVAN

 Билети за рок и метъл концерти в Клуб Live & Loud в София

представя 

Концерт на

NIGHTSTALKER

в София

Съпорт:
COMASUMMER
PURPLE CARAVAN

в събота, 9 ноември 2019

в Клуб Live & Loud 
ул. Позитано 8, София

NIGHTSTALKER се завръщат в Live & Loud в събота, 9 ноември 2019-а

Не се опитвайте да слагате етикети на Nightstalker, това само ще ги ядоса. През годините са им поставяли какви ли не етикети. През 90-те бяха гръндж. След това бяха Stoner Rock. И никога не ги наричайте гръцка рок група. Те свирят рок музика - обикновена и чиста и за нея получават възторжени рецензии вече две десетилетия.

Nightstalker успяват да слеят тежките рок влияния с фънк ритми и гръндж мелодии, суров и чист рокендрол, изпълнен със зашеметяващи рифове и електрическа омара, тежки звуци, груув ритми и интензивен бас, а всичко това се слива със силата на вокалите на Арги. В това се крие тайната на музиката на Nightstalker, която поддържа групата повече от 20 години и ги прави една от най-значимите групи в историята на европейската хард рок сцена. Наречете го както искате, но го правите на свой риск.

Към концерта се включват COMASUMMER и PURPLE CARAVAN

COMASUMMER е група от София, композираща сайкъделик дезърт рок. В първия си албум „Out of the Sun“ (2015) те наблягат на нео-сайкъделик звученето, докато в новия си материал отреждат по-осезаемо място на хеви сайк и стоунър елементите. В сетлиста за този концерт ще бъдат включени песни от предстоящите EP и LP, които групата подготвя за следващата година.

Настоящият състав на Comasummer е:
Диляна Бурова (вокал)
Пламен Печин (китара, вокал)
Николай Каракехайов (орган, ел. пиано, синтове)
Благовест Благоев (бас)
Делян Христов (барабани)

Румънците PURPLE CARAVAN свирят стоунър/хард сайкъделик рок с ясно отношение и устрем, обвит в мъглива завеса от космическа вакханалия. С половината от името си показват своето уважение към легендарния Jimi Hendrix, а с другата половина - към бащиците Black Sabbath.

Датата на концерта е 9 ноември, мястото е клуб Live & Loud (София, ул. Позитано 8). Билети на предварителна продажба можете да закупите от eTicketsMall. До 15 септември можете да вземете билети на промоционална цена от 17 лева, а от 16 септември цената на билетите ще е 23 лева. Капацитетът на клуба е ограничен до 220 човека, така че препоръчваме своевременно закупуване на билети. В деня на събитието, ако има останали билети, те ще се продават само на входа на клуба на цена, която ще бъде обявена допълнително. 

Концерт на NIGHTSTALKER в София. Билети

Събитие във Фейсбук

Вземете билети онлайн от eTicketsMall – най-лесният и бърз начин да получите вашите билети. Изтегляте веднага, без да излизате и без да чакате!  

Можете да поръчате билети и по имейл с банков превод.
 

 

eTicketsMall предлага единствено електронни билети, които Потребителят отпечатва сам или изтегля на мобилния си телефон и отваря QR кода на екрана му, за да бъде сканиран на входа на събитието.
След като създадете профил и направите заявка за желаните билети на https://www.eTicketsMall.com, можете да платите с карта (VISA/MasterCard/Borica/Maestro), през ePay или в брой на всяка каса на EasyPay.
Независимо от избрания начин на плащане, можете да изтеглите билетите си незабавно след успешно плащане от https://www.eTicketsMall.com, меню "Моят профил" / "Поръчки" - Бутон "Отпечатай".
Важно: Разписката от EasyPay не замества входния билет!

 

Разберете как да поръчате и изтеглите билети от eTicketsMall...

 
 
Лица под 18 години влизат единствено с родител или придружител и декларация за достъп на непълнолетни.
 
Декларацията можете да намерите тук
.
Фото и видео:
Забранява се внасянето на аудио и видео записващи устройства и професионални фотоапарати със сменяем обектив от неоторизирани лица.
 
Пушене:
Пушенето в клуба е строго забранено и лица, нарушили тази забрана ще бъдат извеждани и няма да бъдат допускани отново.
 
Лица във видимо нетрезво или неадекватно състояние няма да бъдат допускани на концерта.

LIVE & LOUD и eTicketsMall пожелават на всички посетители приятни и незабравими емоции по време на концерта!

 

Как да поръчам билет от eTicketsMall.com за броени минути

 

Декларация за малолетни (под 16г.) и непълнолетни ( под 18г.) посетители 

Важно! Един билет, генериран от системата на eTicketsMall, може да се използва само веднъж за вход към мястото на събитието, след което кодът автоматично ще се деактивира от системата. По тази причина по никакъв повод НЕ препращайте билета си на приятели, не го споделяйте в социалните мрежи, сайтове или форуми и не допускайте той да бъде копиран.  Не забравяйте, че само първият представил билет с този номер на входа ще получи достъп. Достъпът на следващия, представил билет със същия номер, ще бъде отказан, дори и това да е самият купувач.

Никога не купувайте втора ръка електронни билети! Не се знае колко копия са направени и колко копия от същия билет са продадени. Не забравяйте, че само първият представил билет с този номер на входа ще получи достъп.  


Организатор: Live and Loud
Място: Клуб Live and Loud
Валути