Любо Малковски и ЮВИГИ
Билети ще се продават до 19.10.2019.
Общо : 0 лв


Терен. Цена : 20.00лв
Коментари
Любо Малковски и ЮВИГИ

 

 Билети ICreative Events

представя

Концерт на
Любомир Малковски
(Ер Малък)

и

Ювиги

на 19.10.2019 от 21:00 ч.

в Клуб Live & Loud
ул. Позитано 8, София

Концертът е посветен на дванадесетата годишнина на 

На 19.10.2019 г. в столичния клуб Live & Loud ще се състои концерт  от две части. В първата ще видим софийската прог-метъл група Ювиги.  Момчетата ще изпълнят най-големите хитове от трите си албума.

Във втората част на събитието към група Yuvigi ще се присъедини легендата на българската музика и основател на групите Ера и Ер Малък – Любомир Малковски.

Господин Малковски и група Ювиги ще изнесат специален концерт, посветен на творчеството на Ер Малък. Музикантите ще изпълнят някои от най-големите хитове на групата – „Българи“, „Скоропоговорка“, „Градът“, „Огледалото“, „Автобиография“ и др. Музикантите са обещали доста по-разширен сет, така че изненадите предстоят.

Събитието е с начален час 21ч.

Билетите са на цена 20лв.

Facebook събитие  

Организатор на събитието: ICreative Events

Ювиги и Любо Малковски представят ЕР МАЛЪК. 12 години Metal Hangar 18. Билети.

Вземете билети онлайн от eTicketsMall - най-лесният и бърз начин да получите вашите билети.
Незабавно изтегляте, без да чакате!

 

eTicketsMall предлага единствено електронни билети, които Потребителят отпечатва сам или изтегля на мобилния си телефон и отваря QR кода на екрана му, за да бъде сканиран на входа на събитието.
След като създадете профил и направите заявка за желаните билети на https://www.eTicketsMall.com, можете да платите с карта (VISA/MasterCard/Borica/Maestro), през ePay или в брой на всяка каса на EasyPay.
Независимо от избрания начин на плащане, можете да изтеглите билетите си незабавно след успешно плащане от https://www.eTicketsMall.com, меню "Моят профил" / "Поръчки" - Бутон "Отпечатай".
Важно: Разписката от EasyPay не замества входния билет!

Разберете как да поръчате и изтеглите билети от eTicketsMall...

 

Можете да поръчате билети и по имейл с банков превод.

ICreative Events и eTicketsMall пожелават на всички фенове приятни и незабравими емоции по време на концерта!

Как да поръчам билет от eTicketsMall.com за броени минути

Декларация за малолетни (под 16г.) и непълнолетни ( под 18г.) посетители 


Важно! Един билет, генериран от системата на eTicketsMall, може да се използва само веднъж за вход към мястото на събитието, след което кодът автоматично ще се деактивира от системата. По тази причина по никакъв повод НЕ препращайте билета си на приятели, не го споделяйте в социалните мрежи, сайтове или форуми и не допускайте той да бъде копиран.  Не забравяйте, че само първият представил билет с този номер на входа ще получи достъп. Достъпът на следващия, представил билет със същия номер, ще бъде отказан, дори и това да е самият купувач.

Никога не купувайте втора ръка електронни билети! Не се знае колко копия са направени и колко копия от същия билет са продадени. Не забравяйте, че само първият представил билет с този номер на входа ще получи достъп.   

 

Организатор: ICreative Events
Място: Клуб Live and Loud
Валути