GRAI и ANABIOZ
Билети ще се продават до 18.08.2019.
Общо : 0 лв


Терен. Цена : 20.00лв
Коментари
GRAI и ANABIOZ

 

 Билети ICreative Events

представя

Концерт на
GRAI
и
ANABIOZ

 фолк метъл от Русия

 в неделя, 18.8.2019, от 20:00 ч.

 в Клуб Live & Loud
ул. Позитано 8, София

Концерт на руската фолк метъл група Грай в клуб Live&Loud, София на 18 август 2019г.

Руските фолк метъли Грай се завръщат отново за концерт в София през 2019г. Събитието ще се състои на 18 август 2019г  в столичния клуб Live & Loud. Фолк метълите, водени от фронт дамите Ирина Зибина и Аля Лита, ще представят песни от последния си албум „Пепел” /”Ashes”/.

Билетите за събитието са 200 бр. и са в продажба в eTicketsMall.
Цената на билета е 20 лв.
Вратите на клуба ще бъдат отворени в 20ч., а концертът ще започне в 21ч.
Организатор на събитието са ICreative Events.

Двете банди се очакват в София в ранния следобед в неделя. Предварителната програма за събитието е следната:

20.00 – отваряне на вратите
20.30 – ANABIOZ
21.30 – ГРАЙ

След шоуто групите ще останат в клуба, където ще се проведе и афтърпарти с избрана фолк музика.

GRAI предлага отличен руски фолк метъл от източната руска република Татарстан. Grai е основана през 2005 г. и е повлияна от Skyforger, Korpiklaani, Cruachan, Svarga и Alkonost. Grai изпълнява епичен фолк метъл с красиви женски вокали и чудесни вокални хармонии. Автентичните инструменти, които използват, придават специфичния руски вкус към музиката им. Между февруари и август 2007 г., групата записва демо ЕР, озаглавено "От истока" , включващо 4 композиции: Бреза, Зима, Ветровете, Източникът. Първият албум на групата – "Полынь-Трава" ("пелин"), 2009 г., включва 9 композиции. Албумът е проникнат от духа на древността, а всяка песен се отразява в поразително изображение.

През 2010 г. групата започва да записва втория си албум, състоящ се от 10 песни. По това време групата наема Ирина Зибина, която е участвала в един от албумите на Alkonost, като трети вокалист. Красивият мощен глас на Ирина пасва на репертоара на групата перфектно. На 27 септември, излиза следващият албум "О Земле Родной" (Нашата родина). Албумът включва 10 концептуални песни, които създават изключително дълбоки образи, формиращи музикално единството в познатия стил на групата. Това е отличителен синтез на традиционните езически метъл елементи, базирани на ритмите и атмосферата на традиционния руски фолк-рок. В този синтез звуците на флейта се преплитат със соло-китара в игра с динамична ритъм-секция. Твърдите фрагменти се усилват от звуци на гайди, разнообразени с клавирни пасажи на успокояване. Но основната пикантност на новите песни е добре балансираното вокално трио на групата. През 2012 г. и 2013 г. групата участва в много концерти и фестивали.

През 2014 г. излиза третият албум Млада и компилацията In The Arms Of Mara. През 2017г. групата гостува за първи път в България. На 1 декември 2017г. излезе четвъртият албум на бандата „Пепел” /”Ashes”/.

Повече за GRAI : https://www.facebook.com/GRAI.folkRussia/

Руската фолк метъл банда ANABIOZ се включва в концерта на ГРАЙ.
ANABIOZ са създадени през 2003-та и са повлияни от музиката на FINNTROLL, KORPIKLAANI и ELUVEITIE. Групата има зад гърба си три дългосвирещи албума, последният от които от 2014 г.. Бандата залага на нежното присъствие зад микрофона, комбинирано с цигулка, но подкрепени от мощни мъжки вокали.

 
Facebook събитие

 

Вземете билети онлайн от eTicketsMall – най-лесният и бърз начин да получите вашите билети. Изтегляте веднага, без да излизате и без да чакате!

Можете да поръчате билети и по имейл с банков превод.


 

eTicketsMall предлага единствено електронни билети, които Потребителят отпечатва сам или изтегля на мобилния си телефон и отваря QR кода на екрана му, за да бъде сканиран на входа на събитието.
След като създадете профил и направите заявка за желаните билети на https://www.eTicketsMall.com, можете да платите с карта (VISA/MasterCard/Borica/Maestro), през ePay или в брой на всяка каса на EasyPay.
Независимо от избрания начин на плащане, можете да изтеглите билетите си незабавно след успешно плащане от https://www.eTicketsMall.com, меню "Моят профил" / "Поръчки" - Бутон "Отпечатай".
Важно: Разписката от EasyPay не замества входния билет!

Разберете как да поръчате и изтеглите билети от eTicketsMall...

 

ICreative Events и eTicketsMall пожелават на всички фенове приятни и незабравими емоции по време на концерта!

Как да поръчам билет от eTicketsMall.com за броени минути

Декларация за малолетни (под 16г.) и непълнолетни ( под 18г.) посетители 

Важно! Един билет, генериран от системата на eTicketsMall, може да се използва само веднъж за вход към мястото на събитието, след което кодът автоматично ще се деактивира от системата. По тази причина по никакъв повод НЕ препращайте билета си на приятели, не го споделяйте в социалните мрежи, сайтове или форуми и не допускайте той да бъде копиран.  Не забравяйте, че само първият представил билет с този номер на входа ще получи достъп. Достъпът на следващия, представил билет със същия номер, ще бъде отказан, дори и това да е самият купувач.

Никога не купувайте втора ръка електронни билети! Не се знае колко копия са направени и колко копия от същия билет са продадени. Не забравяйте, че само първият представил билет с този номер на входа ще получи достъп.   


Организатор: ICreative Events
Място: Клуб Live and Loud
Валути