Концерт на Thomas Zwijsen и Anne Bakker
Билети ще се продават до 27.09.2018.
Общо : 0 лв


Правостоящи. Цена : 20.00лв
Коментари
Концерт на Thomas Zwijsen и Anne Bakker

Нова услуга: Ако предпочитате да не поръчвате онлайн, вече можете да поръчате билети от eTicketsMall и по имейл и да платите билетите си с банков превод.

 

 Билети ICreative Events

представя

THOMAS ZWIJSEN
NYLON MAIDEN TOUR
FEAT. ANNE BAKKER

специален гост:
СВИЛЕНА ТЕНЕВА

в Клуб 3 Уши 
ул. "Три уши" № 1, София

на 27.09.2018

 

Концертът е посветен на

единадесетата годишнина на 


Виртуозният китарист Thomas Zwijsen ще изнесе акустичен концерт в София на 27.09.2018г. в Клуб "3 уши". Той ще представи своите варианти на песни на IRON MAIDEN, BLACK SABBATH, JUDAS PRIEST, UFO, EUROPE, DEEP PURPLE, RAINBOW, METALLICA, ALICE COOPER, OZZY OSBOURNE, DREAM THEATER и много други.

Thomas Zwijsen ще бъде акомпаниран от известната цигуларка Anne Bakker.

Акустичната китаристка Свилена Тенева ще бъде специален гост на концерта на Thomas Zwijsen и Anne Bakker в София. Преди месеци младата китаристка издаде дебютния си албум “Shadows”.

Концертът ще започне в 20 часа. Билетите са само 100 и цената им е 20 лв.

Концертът е първото събитие, посветено на единадесетата годишнина на Metal Hangar 18.

Преди няколко години Thomas Zwijsen, заедно с фламенко китариста Ben Woods създадоха Master Guitar Tour, с който вече три пъти са гостували в България. През 2015г. китаристите гостуваха и в предаването на BTV – Шоуто на Слави.

Холандският китарист е най-известен със своите аранжименти на рок хитове за класическа соло китара. Той е добре познат на българските си почитатели, защото два пъти гостува в България като китарист на бившия вокалист на IRON MAIDEN – Blaze Bayley.

Facebook събитие

Организатор на събитието: ICreative Events.

Thomas Zwijsen - Nylon Maiden Tour Sofia, feat. Anne Bakker Билети от eTicketsMall.

Вземете билети онлайн от eTicketsMall - най-лесният и бърз начин да получите вашите билети.
Незабавно изтегляне, без да чакате!

 

eTicketsMall предлага единствено електронни билети, които Потребителят отпечатва сам или изтегля на мобилния си телефон и отваря QR кода на екрана му, за да бъде сканиран на входа на събитието.
След като създадете профил и направите заявка за желаните билети на https://www.eTicketsMall.com, можете да платите с карта (VISA/MasterCard/Borica/Maestro), през ePay или в брой на всяка каса на EasyPay.
Независимо от избрания начин на плащане, можете да изтеглите билетите си незабавно след успешно плащане от https://www.eTicketsMall.com, меню "Моят профил" / "Поръчки" - Бутон "Отпечатай".
Важно: Разписката от EasyPay не замества входния билет!

Разберете как да поръчате и изтеглите билети от eTicketsMall...

 

Можете да поръчате билети и по имейл с банков превод, както и да купите билети  на каса на ул. Раковски № 67 в София или в Магазин ЯКО!

ICreative Events и eTicketsMall пожелават на всички фенове приятни и незабравими емоции по време на концерта!

Как да поръчам билет от eTicketsMall.com за броени минути

Декларация за малолетни (под 16г.) и непълнолетни ( под 18г.) посетители 


Важно! Един билет, генериран от системата на eTicketsMall, може да се използва само веднъж за вход към мястото на събитието, след което кодът автоматично ще се деактивира от системата. По тази причина по никакъв повод НЕ препращайте билета си на приятели, не го споделяйте в социалните мрежи, сайтове или форуми и не допускайте той да бъде копиран.  Не забравяйте, че само първият представил билет с този номер на входа ще получи достъп. Достъпът на следващия, представил билет със същия номер, ще бъде отказан, дори и това да е самият купувач.

Никога не купувайте втора ръка електронни билети! Не се знае колко копия са направени и колко копия от същия билет са продадени. Не забравяйте, че само първият представил билет с този номер на входа ще получи достъп.   

 

Организатор: ICreative Events
Място: Клуб 3 Уши
Валути