Фолк метъл парти с BLODIGA SKALD от Италия
Билети ще се продават до 13.05.2018.
Общо : 0 лв


Терен. Цена : 12.00лв15.00лв
Коментари
Фолк метъл парти с BLODIGA SKALD от Италия

 Билети ICreative Events

представя

Фолк метъл парти с
BLODIGA SKALD
в София

Support:

FireSouls

в Клуб Live & Loud в София

ул. Позитано 8, София

на 13.05.2018

 

Фолк метъл парти с BLODIGA SKALD от Италия в София

Италианските фолк метъли Blodiga Skald се завръщат в България. Бандата ще забие отново в столичния клуб Live & Loud на 13 май 2018г..

Цената на билетите от предварителната продажба е 12лв. В деня на концерта цената им ще бъде 15 лв.

Вратите на клуба ще бъдат отворени в 20ч., а концертът ще започне в 21ч.

BLODIGA SKALD са създадени през 2014г. в Рим. Стилът на бандата е инспириран от групи като Finntroll, Ensiferum, Children of Bodom, Equilibrium, Arkona и други.

Концерт на BLODIGA SKALD в София. Фолк метъл. Билети

 

Преди Blodiga Sklad на сцената ще се качат FireSouls. Стилът на бандата е смесица между Heavy/Power Metal.

Facebook събитие

Организатор на събитието: ICreative Events.

Вземете билети онлайн от eTicketsMall - най-лесният и бърз начин да получите вашите билети.
Незабавно изтегляне, без да чакате!
 

eTicketsMall предлага единствено електронни билети, които Потребителят отпечатва сам или изтегля на мобилния си телефон и отваря QR кода на екрана му, за да бъде сканиран на входа на събитието.
След като създадете профил и направите заявка за желаните билети на https://www.eTicketsMall.com, можете да платите с карта (VISA/MasterCard/Borica/Maestro), през ePay или в брой на всяка каса на EasyPay.
Независимо от избрания начин на плащане, можете да изтеглите билетите си незабавно след успешно плащане от https://www.eTicketsMall.com, меню "Моят профил" / "Поръчки" - Бутон "Отпечатай".
Важно: Разписката от EasyPay не замества входния билет!

Разберете как да поръчате и изтеглите билети от eTicketsMall...

 

BLODIGA SKALD
Пияна FOLK METAL група от Рим


Състав:
Urlatore - Axuruk "лошият" Kaleniuk
Strimpellatore - Ghâsh "варварски педантичен" (Daniele Foderaro)
Fisarmonichella e Tastieraia- Tuyla "славен в дреболиите" (Ludovica Faraoni)
Violinatrice - Maerkys "безръката" (Vittoria Nagni)
Zappatore - Rükreb "какво правя тук" (Emanuele Viali)
Percussionante - Vargan "дон дайре" (Nicola Petricca)

Blodiga Skald се заражда в Рим през 2014 г. от идеята на барабаниста Nicola Petricca и китариста Daniele Foderaro и скоро след присъединяването на Anton Caleniuc, вокали и флейта, Антон Калейюк, Ludovica Faraoni на клавирни и акордеон, Emanuele Viali на бас и Vittoria Nagni – цигулка. Идеята е да се смеси модерния метъл звук с безгрижен фолк, фокусирайки композицията върху (неприятните) приключения на група орки, готови да направят всичко, за да колят други "благородни" раси. След няколко изпълнения на живо решават да пуснат първото си EP, Tefaccioseccomerda, през ноември 2015 г.

Малка приказка за малките

Имало едно време един много грозен орк, наречен Ghâsh, който се връщал у дома от битка, мислейки за добра порция домашен уют, но…

Първото нещо, което направил, било да се срещне със своя стар приятел Vargan, който бил свещеник в местния храм. След часове, прекарани в разговор и пиене, двамата решават да тръгнат на приключение, за да разкажат на всички оркски кланове историите и традициите на собствената си раса.

Взели със себе си първите три вихрушки, които срещнали, те започнаха делото си и спряха в първата таверна, където започнаха да разказват историята на легендарния Grunder.

Щом завършили разказа, една орка се приближила до Ghâsh и казала:
-    Хей, аз свиря по-добре на акордеона. Защо не оставим тоз
и тук да си пие и да продължим без него?

Ghâsh не се нуждаеше от убеждаване. Репутацията й я предхождаше.
- Ти си Туйла, знам коя си. Да тръгваме!

След много години прекарани заедно, Ghâsh, Vargan и Tuyla решават да напуснат другите двама, а Tuyla се обажда на стария си приятел Axuruk, когото срещнала при една от кампаниите му, и на Rukkreb благородният.

Много сезони минаха. Много приказки разказаха. Но на орките им липсваше нещо. И не знаеха какво е това. Беше като пустота, която се разрастваше в главите им.
Една вечер, когато всичко беше потънало в сън и беше ред на Rukkreb да стои на стража, той забеляза нещо, което се движеше зад един голям дъб. Приближи се до мистериозната сянка и забеляза хибрида: половин орк, половин гоблин. Всички знаеха, че половината орки са принудени да живеят в изгнание и самота.

Всички забелязаха, че празнотата започва да изчезва, когато най-накрая Ghâsh зададе въпроса: "Какво е името ти, дете и искаш ли да се присъединиш към нашата група?"
"Наричат ме Maerkys и много бих искал!"

Източник: https://www.facebook.com/pg/blodigaskald 

ICreative Events и eTicketsMall пожелават на всички фенове приятни и незабравими емоции по време на концерта!

Можете да вземете билети и на каса на ул. Раковски № 67 в София или в Магазин ЯКО!

Как да поръчам билет от eTicketsMall.com за броени минути

Декларация за малолетни (под 16г.) и непълнолетни ( под 18г.) посетители 


Важно! Един билет, генериран от системата на eTicketsMall, може да се използва само веднъж за вход към мястото на събитието, след което кодът автоматично ще се деактивира от системата. По тази причина по никакъв повод НЕ препращайте билета си на приятели, не го споделяйте в социалните мрежи, сайтове или форуми и не допускайте той да бъде копиран.  Не забравяйте, че само първият представил билет с този номер на входа ще получи достъп. Достъпът на следващия, представил билет със същия номер, ще бъде отказан, дори и това да е самият купувач.

Никога не купувайте втора ръка електронни билети! Не се знае колко копия са направени и колко копия от същия билет са продадени. Не забравяйте, че само първият представил билет с този номер на входа ще получи достъп.   

 

Организатор: ICreative Events
Място: Клуб Live and Loud
Валути