pg.lost + aswekeepsearching
Билети ще се продават до 24.05.2018.
Общо : 0 лв


Терен. Цена : 24.00лв
Коментари
pg.lost + aswekeepsearching

Билети за рок и метъл концерти в Клуб Live & Loud в София
представя

Концерт на

pg.lost

+

aswekeepsearching

на 25.05.2018

в Клуб Live & Loud
ул. Позитано 8, София

Концерт на шведската инструментална група pg.lost в клуб Live & Loud в София на 25-ти май!

pg.lost е шведска група с богата музикална палитра. Звукът им пулсира с тежка меланхолия, но в него има и здравословна доза мръсен, смазващ рокендрол – нещо, което трудно се намира във все по-нарастващата маса пост-рок музика.

Последният им албум, озаглавен "Versus", се заражда от песен, която се състои от две много различни и контрастиращи идеи, които никога не са замисляни като една песен, а в крайна сметка взаимно се допълват. Групата обяснява, че Versus не описва непременно връзката между антагонистични реалности.

Густав Алмберг коментира: "Възможно е някои неща, които на повърхността изглеждат съвсем различни, да се съчетават перфектно. Заглавието на албума е най-вече отражение на днешното общество, което изглежда все по-поляризирано. Границите на това, което е добре да се казва или прави, непрекъснато се местят в посока към нещо дехуманизиращо, а всички проклети идиоти изпълзяват от пещерите си и стигат чак до върха на планината.”

Докато някои елементи от албума са познати на феновете на pg.lost, има и някои явни различия с по-ранните им издания. Ефектните наситени вокали, които бяха запазена марка на предишните албуми на pg.lost, изчезват във "Versus" и се отваря повече пространство за клавирни и синтезатори. "Кристиан беше на тежко турне с Cult of Luna и по това време свиреше на клавирни ежедневно и така се зародиха много идеи за песни, в чиято основа стоят синтезаторите. Предполагам, че това помогна на групата да тръгне в нова звукова посока", коментира Алмберг.

Мръсният, смазващ рокендрол се показва в тежкия финал на монументалното първо парче от албума "Ikaros", в изразения дисторшън на баса във второто парче "Off the Beaten Path" или в просторното звучене на ударните в целия албум.

 

pg.lost Live in Sofia Билети

Групата печели награда за най-добро представяне на Kahoo Awards.

За концерта ще ни подгрее модерната пост-рок група aswekeepsearching от Индия!

Aswekeepsearching е група от четирима от Гудрат, Индия. Въпреки че корените на бандата се простират до 2008-а, те влизат в светлината на прожекторите за първи път едва с издаването на дебютното EP Growing Suspicions през 2014-а. Скоро след това подписват с руския лейбъл Flowers Blossom In The Space, при излизането на първият им албум Khwaab през 2015-а. Khwaab означава "мечти". Албумът отнася минималистичната музика на групата към по-широка аудитория. Тяхната емоционална инструментална пост рок музика, смесена с хинди вокали (един от местните езици на Индия) помага на групата да създаде нещо красиво и уникално.

След турне на Русия с I Am Waiting For You Last Summer и различни концерти из цялата страна, aswekeepsearching се завръщат със своя втори албум Zia. Групата твърди, че постоянното изнасяне на концерти ги е вдъхновило за Zia. Без да се придържат към една и съща формула, те допълнително разширяват хоризонтите си, като вплитат в музиката си различни индийски инструменти. Това не само помага за добавянето на местен привкус към музиката им, но и ги отличава от останалите групи в жанра.

Придържайки се към думата си, музиката на групата има скрита емоционална красота, вплетена дълбоко в песните им; дори и най-тежките моменти в албума се отличават с абсолютно спокойствие около тях, което просто не може да се опише с думи. Те просто извеждат цял набор от емоции в съзнанието на внимателния слушател и надграждат над тях, като въвеждат широк спектър от звуци: от най-лекия риф до най-психеделичните електронни мелодии, тяхната музика има всичко. aswekeepsearching са перфектната група, която ще ви отведе на екзотична разходка през красивите диви пейзажи на индийската инди музика.
 

Билети на предварителна продажба можете да закупите на промоционална цена от 19 лв. до 31-ви март. След това цената им ще бъде 24 лв., а в деня на събитието (ако има останали билети) ще се продават само на входа на клуба. Бройката им е ограничена и препоръчваме да се подсигурите навреме.

За феновете на: MONO, Explosions In The Sky, Mogwai, Cult of Luna, EF, Caspian, Russian Circles


pg.lost Live in Sofia Билети

Събитие във Фейсбук 

Вземете билети онлайн от eTicketsMall - най-лесният и бърз начин да получите вашите билети.
Незабавно изтегляне, без да чакате!
 

eTicketsMall предлага единствено електронни билети, които Потребителят отпечатва сам или изтегля на мобилния си телефон и отваря QR кода на екрана му, за да бъде сканиран на входа на събитието.
След като създадете профил и направите заявка за желаните билети на https://www.eTicketsMall.com, можете да платите с карта (VISA/MasterCard/Borica/Maestro), през ePay или в брой на всяка каса на EasyPay.
Независимо от избрания начин на плащане, можете да изтеглите билетите си незабавно след успешно плащане от https://www.eTicketsMall.com, меню "Моят профил" / "Поръчки" - Бутон "Отпечатай".
Важно: Разписката от EasyPay не замества входния билет!

Разберете как да поръчате и изтеглите билети от eTicketsMall...

 
Можете да поръчате билети и по имейл с банков превод, както и да купите билети  на каса на ул. Раковски № 67 в София или в Магазин ЯКО!
 
  
Лица под 18 години влизат единствено с родител или придружител и декларация за достъп на непълнолетни.

Декларацията можете да намерите тук.

Фото и видео:
Забранява се внасянето на аудио и видео записващи устройства и професионални фотоапарати със сменяем обектив от неоторизирани лица.
 
Пушене:
Пушенето в клуба е строго забранено и лица, нарушили тази забрана ще бъдат извеждани и няма да бъдат допускани отново.

Лица във видимо нетрезво или неадекватно състояние няма да бъдат допускани на концерта.

LIVE & LOUD и eTicketsMall пожелават на всички посетители приятни и незабравими емоции по време на концерта!


Как да поръчам билет от eTicketsMall.com за броени минути

 
 

Декларация за малолетни (под 16г.) и непълнолетни ( под 18г.) посетители 

Важно! Един билет, генериран от системата на eTicketsMall, може да се използва само веднъж за вход към мястото на събитието, след което кодът автоматично ще се деактивира от системата. По тази причина по никакъв повод НЕ препращайте билета си на приятели, не го споделяйте в социалните мрежи, сайтове или форуми и не допускайте той да бъде копиран.  Не забравяйте, че само първият представил билет с този номер на входа ще получи достъп. Достъпът на следващия, представил билет със същия номер, ще бъде отказан, дори и това да е самият купувач.

Никога не купувайте втора ръка електронни билети! Не се знае колко копия са направени и колко копия от същия билет са продадени. Не забравяйте, че само първият представил билет с този номер на входа ще получи достъп.  

 

 

Организатор: Live and Loud
Място: Клуб Live and Loud
Валути