ВАРНА МЕГА РОК 2018
Билети ще се продават до 19.08.2018.
Общо : 0 лв


Двудневен билет. Цена : 120.00лв
Коментари
ВАРНА МЕГА РОК 2018

Нова услуга: Ако предпочитате да не поръчвате онлайн, вече можете да поръчате билети от eTicketsMall и по имейл и да платите билетите си с банков превод.

 

Варна мега рок Билети

със съдействието на

Варна мега рок Билети
представят

ВАРНА МЕГА РОК!

на 18 и 19 август 2018

Местоположение: Пристанище Варна
9000 Варна, Морска гара

Първи ден, 18 Aвгуст:
GLENN HUGHES и Б.Т.Р., KAMELOT, КИКИМОРА, KROSSFIRE

Втори ден, 19 Aвгуст:
NIGHTWISH, APOCALYPTICA, КОНКУРЕНТ, БЕНДИДА


Цонко Цонев, който през годините доведе толкова много рок и метъл икони като Dio, Slayer, Twisted Sister, Motorhead, ManOwaR, Helloween, Accept, Deep Purple, Doro, Sabaton, Gotthard, Europe, Krokus, Pretty Maids, Within Temptation, Kamelot, Hammerfall, Paradise Lost, Sonata Arctica, Opeth, Moonspell, Arch Enemy, Accept, Kreator, Sodom, Destruction, Korpiklaani, Dream Theater, Scorpions, Blind Guardian, Motley Crue, Testament на фестивалите в Каварна, сега свиква рок и метъл феновете на новия си фестивал "Варна мега рок", който ще се проведе на 18 и 19 август 2018г. на Пристанище Варна. Сцената ще е изградена точно до морето и гледката ще е впечатляваща!

Фенове от 17 държави се събират на фестивала Варна мега рок през август!
Рокаджии от Австрия, България, Германия, Гърция, Канада, Република Македония, Малта, Обединеното кралство, Полша, Румъния, Русия, Сърбия, САЩ, Турция, Украйна, Финландия, Франция и Чехия  вече си взеха билети от eTicketsMall за Варна мега рок.


Глен Хюз ще бъде хедлайнер на 18 август и ще изпълни 90-минутен сет от музика на DEEP PURPLE с Б.Т.Р. KAMELOT ще владеят сцената преди тях.

NIGHTWISH ще са хедлайнер на втората вечер на фестивала – 19 август. APOCALYPTICA ще излязат на сцената преди тях.

Родните групи, които ще се включат във фестивала са Кросфайър, Кикимора, Бендида и Конкурент.

Ако харесвате рок музиката, морето и чаша студена бира, споделена с чудесна компания в гореща лятна нощ, тогава Варна Мега Рок вашият фестивал!

Затова, не се колебайте! Вземете билета си сега!

Двудневни билети ще се предлагат от eTicketsMall на следните цени:

15.02.2018 до 28.02.2018, включително - 70 лв. - ИЗЧЕРПАНИ
01.03.2018 до 17.07.2018, включително - 90 лв.
18.07.2018 до 18.08.2018, включително - 120 лв.

Еднодневни билети на цена 60 лв., в продажба само от 1 до 11 юни - ИЗЧЕРПАНИ

Входът е безплатен за деца ненавършили 12 г., придружени от родител с валиден билет.

Всички билети са за правостоящи.

Nightwish, Apocalyptica, Glenn Hughes, Kamelot, Б.Т.Р., Krossfire, Кикимора, Bendida, Конкурент на плаката на фестивала Варна Мега Рок. Билети от eTicketsMall

За предстоящото си световно турне през 2018 г. NIGHTWISH ще издадат впечатляваща компилация „най-доброто от”, наречена "Decades", която ще обедини най-важните песни на групата в два компактдиска в оригиналната им версия. Групата винаги е била призната заради вълнуващото пътуване към откривателството и в името на това, изданието ще представи феноменалната им кариера през обектива на тяхната грандиозна еволюция.

Глен е поканен от добрия си приятел Цонко Цонев да изпълнява ролята на гост певец и да даде старт на началото фестивала "Варна Мега Рок", заедно с българската рок група БТР на пристанище Варна, България на 18 август 2018г. Това е нов фестивал, организиран от Цонко - човекът, отговорен за въвеждането на толкова много велики групи във Варненския регион през годините.

Глен каза: "Много съм развълнуван, че се връщам в България, след дълго отсъствие и очаквам с нетърпение да видя скъпия ми приятел Цонко, момчетата от Б.Т.Р и разбира се всички страхотни фенове в България. Точно преди рождения ми ден - това ще бъде празник! Пожелавам на Цонко много успех, с това ново събитие и съм горд да бъда поканен, като специален гост, който да оглави първия ден на този нов фестивал".

Следете и сайта на фестивал Варна Мега Рок

Вземете билети онлайн от eTicketsMall - най-лесният и бърз начин да получите вашите билети.
Незабавно изтегляне, без да чакате!
 

eTicketsMall предлага единствено електронни билети, които Потребителят отпечатва сам или изтегля на мобилния си телефон и отваря QR кода на екрана му, за да бъде сканиран на входа на събитието.
След като създадете профил и направите заявка за желаните билети на https://www.eTicketsMall.com, можете да платите с карта (VISA/MasterCard/Borica/Maestro), през ePay или в брой на всяка каса на EasyPay.
Независимо от избрания начин на плащане, можете да изтеглите билетите си незабавно след успешно плащане от https://www.eTicketsMall.com, меню "Моят профил" / "Поръчки" - Бутон "Отпечатай".
Важно: Разписката от EasyPay не замества входния билет!

Разберете как да поръчате и изтеглите билети от eTicketsMall...

 
Можете да поръчате билети и по имейл с банков превод, както и да купите билети  на каса на ул. Раковски № 67 в София или в Магазин ЯКО!
 
  
Лица под 18 години влизат единствено с родител или придружител и декларация за достъп на непълнолетни.

Декларацията можете да намерите тук.

Фото и видео:
Забранява се внасянето на аудио и видео записващи устройства и професионални фотоапарати със сменяем обектив от неоторизирани лица.
 
Лица във видимо нетрезво или неадекватно състояние няма да бъдат допускани на концерта.

Varna Mega Rock и eTicketsMall пожелават на всички посетители приятни и незабравими емоции по време на фестивала!


Как да поръчам билет от eTicketsMall.com за броени минути

 
 

Декларация за малолетни (под 16г.) и непълнолетни ( под 18г.) посетители 

Важно! Един билет, генериран от системата на eTicketsMall, може да се използва само веднъж за вход към мястото на събитието, след което кодът автоматично ще се деактивира от системата. По тази причина по никакъв повод НЕ препращайте билета си на приятели, не го споделяйте в социалните мрежи, сайтове или форуми и не допускайте той да бъде копиран.  Не забравяйте, че само първият представил билет с този номер на входа ще получи достъп. Достъпът на следващия, представил билет със същия номер, ще бъде отказан, дори и това да е самият купувач.

Никога не купувайте втора ръка електронни билети! Не се знае колко копия са направени и колко копия от същия билет са продадени. Не забравяйте, че само първият представил билет с този номер на входа ще получи достъп.  

Специални благодарности за отразяването на новините за фестивала на:

theotherside.eu
metalhangar18.com
rockthenight.eu
forlornmagazine.wordpress.com
bloodbath.ro
studiorock.ro
metal-temple.com
rockoverdose.gr
letsrock.ro
i-jukebox.gr
powerofmetal.dk

werock.bg metal-world.info
varnautre.bg
mikamagazine.com

Организатор: Варна Мега Рок
Място: Пристанище Варна
Валути