Места
Организатори
November's Doom Days, януарско издание
Билети ще се продават до 21.01.2018.
Общо : 0 лв


Терен. Цена : 35.00лв
Коментари
November\'s Doom Days, януарско издание

  Билети Autumn Souls Of Sofia

представя

NOVEMBER'S DOOM DAYS II
януарско издание

 неделя, 21 януари 2018

в Клуб Live & Loud в София

ул. Позитано 8, София

След като на фейсбук страницата на германската дуум група OPHIS се появи дата за концерт в България вече има и официално потвърждение от български промоутър. Те ще гостуват в София на 21 януари 2018 г. по покана на Autumn Souls Of Sofia и ще бъдат хедлайнери на януарското издание на мини-фестивала November's Doom Days, чието първо издание беше през есента на миналата година.

В рамките на фестивала една сцена с тях ще разделят още пет групи, които ще бъдат обявени по-късно през годината.

OPHIS са основани в германския пристанищен град Хамбург в края на 2001-ва година. Отправна точка на членовете на групата е тяхната тъмна страна. Бездънно потапяне в бавен монолитен Doom Metal  и суров, нихилистичен old school Death Metal. Групата бавно, но сигурно се превръща в институция сред феновете на Doom Metal-а по целия свят, привличайки лоялни последователи, като постоянно дава концерти из цяла Европа. След издаването на дебютния си албум Stream of Misery през 2007-ма, OPHIS правят турне с Pantheist и Skepticism. Албумът им Withered Shades от 2010-та е високо оценен от специализираната преса и определен като "най-добрия екстремен Doom метъл албум" и е последван от турне с Ahab и Esoteric. Наскоро Cyclone Empire преиздадоха компилация на дебютния албум с първото ЕР на групата под заглавие  Effigies of Desolation, която беше подкрепена от още едно Европейско турне, този път с Evoken. Музиката на OPHIS е с корени в ранните 90-ет, но те не са ретро банда. тъй като демонстрират музикален напредък с всяко издание. Тази трескавост дава на OPHIS своя собствена ниша на сцена доминирана от тенденции, които групата постоянно отказва да следва. Лириките на OPHIS са необичайни за Doom група. Наблюдатели на обществото, понякога дори с политически отенък. Но също и лични послания, предаващи вътрешните борби на членовете на групата. Новият албум на групата The Dismal Circle се очаква да излезе на 20 октомври чрез F.D.A. Records.

Страница на групата: https://www.facebook.com/Ophis-113159458768736
 

Втората банда на November's Doom Days II идва от беларуската тежка сцена – младата и перспективна банда WOE UNTO ME, заедно с техния дебютен албум  A Step Into The Waters Of Forgetfulness, траурен фюнерал дуум, рисуващ концептуален портрет за упадъка на живота, погледнат през абстрактната рамка на отделната личност. 55 минути музика и 5 причини да видим този свят празен, без никаква надежда в него, без светлина зад прозореца на самотната стая – това е кулминацията на невъзможността, на апатията обграждаща човека днес.

Страница на групата: https://www.facebook.com/pg/woeuntome

Първите 25 билета ще са на цена от 35 лева, редовна цена 40 лева след изчерпване на промоционалните билети и, ако има налични в деня на концерта, цената им ще бъде 45 лева.

Очаквайте присъединяването на още групи следващите седмици.

Организира се от Autumn Souls Of Sofia.

Събитие във Фейсбук: https://www.facebook.com/events/672092472995779

Вземете билети онлайн от eTicketsMall - най-лесният и бърз начин да получите вашите билети.
Незабавно изтегляне, без да чакате!
 

eTicketsMall предлага единствено електронни билети, които Потребителят отпечатва сам или изтегля на мобилния си телефон и отваря QR кода на екрана му, за да бъде сканиран на входа на събитието.
След като създадете профил и направите заявка за желаните билети на https://www.eTicketsMall.com, можете да платите с карта (VISA/MasterCard/Borica/Maestro), през ePay или в брой на всяка каса на EasyPay.
Независимо от избрания начин на плащане, можете да изтеглите билетите си незабавно след успешно плащане от https://www.eTicketsMall.com, меню "Моят профил" / "Поръчки" - Бутон "Отпечатай".
Важно: Разписката от EasyPay не замества входния билет!

Разберете как да поръчате и изтеглите билети от eTicketsMall...

 

Билети за November's Doom Days, January edition

Възможни са промени в списъка на изпълнителите и реда на излизане на сцената.

Лица под 18 години влизат единствено с родител или придружител и декларация за достъп на непълнолетни.

Декларацията можете да намерите тук.

Фото и видео:
Забранява се внасянето на аудио и видео записващи устройства и професионални фотоапарати със сменяем обектив от неоторизирани лица.
 
Пушене:
Пушенето в клуба е строго забранено и лица, нарушили тази забрана ще бъдат извеждани и няма да бъдат допускани отново.

Лица във видимо нетрезво или неадекватно състояние няма да бъдат допускани на концерта.

Autumn Souls Of Sofia и eTicketsMall пожелават на всички фенове приятни и незабравими емоции по време на концерта!

Важно! Един билет, генериран от системата на eTicketsMall, може да се използва само веднъж за вход към мястото на събитието, след което кодът автоматично ще се деактивира от системата. По тази причина по никакъв повод НЕ препращайте билета си на приятели, не го споделяйте в социалните мрежи, сайтове или форуми и не допускайте той да бъде копиран.  Не забравяйте, че само първият представил билет с този номер на входа ще получи достъп. Достъпът на следващия, представил билет със същия номер, ще бъде отказан, дори и това да е самият купувач.

Никога не купувайте втора ръка електронни билети! Не се знае колко копия са направени и колко копия от същия билет са продадени. Не забравяйте, че само първият представил билет с този номер на входа ще получи достъп. 

 

Организатор: Autumn Souls of Sofia
Място: Клуб Live and Loud
Валути