Места
Организатори
Концерт на Krossfire, DreamSkilleR и Zuum
Билети ще се продават до 16.09.2017.
Общо : 0 лв


Седящи. Цена : 15.00лв
Коментари
Концерт на Krossfire, DreamSkilleR и Zuum

KROSSFIRE представят Shades Of Darkness

представят

Концертът: Krossfire, DreamSkilleR & Zuum

на 16 септември 2017г.

в Летен Театър, Пловдив

Бунарджика, Пловдив

 

Krossfire, DreamSkilleR и Zuum представят авторската си музика за първи път  заедно. Едно предизвикателство, една идея на една сцена.

Концертът ще се състои в събота, 16 септември 2017г. в Летния театър в Пловдив.

Вратите отварят: 18:00ч.
Начало: 19:00ч.

Събитие във Facebook: https://www.facebook.com/events/115060739118011

Очаквайте още информация за събитието!

 


The Concert: Krossfire, DreamSkilleR, Zuum Билети онлайн от eTicketsMall

Вземете билети онлайн от eTicketsMall - най-лесният и бърз начин да получите вашите билети.
Незабавно изтегляне, без да чакате!

eTicketsMall предлага единствено електронни билети, които Потребителят отпечатва сам или изтегля на мобилния си телефон и отваря QR кода на екрана му, за да бъде сканиран на входа на събитието.
След като създадете профил и направите заявка за желаните билети на https://www.eTicketsMall.com, можете да платите с карта (VISA/MasterCard/Borica/Maestro), през ePay или в брой на всяка каса на EasyPay.
Независимо от избрания начин на плащане, можете да изтеглите билетите си незабавно след успешно плащане от https://www.eTicketsMall.com, меню "Моят профил" / "Поръчки" - Бутон "Отпечатай".
Важно: Разписката от EasyPay не замества входния билет!

Разберете как да поръчате и изтеглите билети от eTicketsMall...

 

Групите

Krossfire 

Билети KROSSFIRE

Групата се създава през 2001 от  Георги Дриев-китара, Георги Кушев-китара и Спас Марков–ударни. На по-късен етап се присъединяват Димо Петков-вокали и Петър Бошнаков-клавири.

Групата има два албума зад гърба си издадени към германския лейбъл "Pure Steel Records" - Learning To Fly (2012) и Shades of Darkness (2016), както и над 300 концерта в България и чужбина. На 12 ноември 2016 г. "Кросфайър подпалиха Военния клуб с уникален концерт по повод на новия си албум" публикува в-к Марица ден след концерта. Групата е подгрявала за групи като Deep Purple, Evanescence, Epica, Jag Panzer и Pungent Stench.

През 2016 записват и първия си официален видео клип към песента "One More Time". Стават група на месец Юни '17 на Pure Steel Records, USA. Следват редица ревюта и интервюта за международни издания, включителнo и "RockHard" (Германия).Научете повече за Krossfire:
https://www.facebook.com/krossfirebg
http://www.krossfirebg.com
https://www.youtube.com/user/krossfirebg123

Krossfire FAN CLUB
https://www.facebook.com/groups/744123922286163/

DreamSkilleR

DreamSkilleR Билети

DreamSkilleR е създадена през 2012 г., от Борислав Стоянов - китарист и Тихомир Стойчев - барабанист, както и басиста Цветан Павлов. Първоначално вокал е Тодор Георгиев. С него е записан и издаден първият LP NOT IN THIS LIFETIME през 2014 г.

В средата на 2015 г. вокал става Росен Емилов - Коби, с когото бандата записва втория си албум, издаден в края на 2016 г. - REBORN.

До момента имат два клипа на парчета от втория албум:

Научете повече за DreamSkilleR: https://www.facebook.com/dreamskillerband

Zuum

Zuum Билети

Групата е сформирана през 2012 година. От самото начало започват с трибют концерти на GODSMACK и METALLICA. За две години и половина са успели да обиколят почти цялата страна. През 2014 г. групата решава да запише албум. Първата авторска песен, която записват е "Suffocated". Към парчето е заснет и видео-клип, който е представен в предаването "Фрактура". Албумът излиза през септември 2015 г. и e представен на мини-турне, включващо София, Пловдив, Велико Търново и Бургас.
 

Научете повече за Zuum: https://www.facebook.com/ZUUM-268356619928399/

Важно! Един билет, генериран от системата на eTicketsMall, може да се използва само веднъж за вход към мястото на събитието, след което кодът автоматично ще се деактивира от системата. По тази причина по никакъв повод НЕ препращайте билета си на приятели, не го споделяйте в социалните мрежи, сайтове или форуми и не допускайте той да бъде копиран.  Не забравяйте, че само първият представил билет с този номер на входа ще получи достъп. Достъпът на следващия, представил билет със същия номер, ще бъде отказан, дори и това да е самият купувач.

Никога не купувайте втора ръка електронни билети! Не се знае колко копия са направени и колко копия от същия билет са продадени. Не забравяйте, че само първият представил билет с този номер на входа ще получи достъп.

 

Организатор: Krossfire
Място: Летен Театър
Валути