Места
Организатори
Концерт на GRAI, посветен на 10 години Metal Hangar 18
Билети ще се продават до 29.09.2017.
Общо : 0 лв


Терен. Цена : 20.00лв
Коментари
Концерт на GRAI, посветен на 10 години Metal Hangar 18

 Билети ICreative Events

представя

Концерт на
GRAI
в София

Концертът е посветен на
10 години Metal Hangar 18


в Клуб Live & Loud в София

ул. Позитано 8, София

на 29 септември 2017г.

 

Фолк метъл от Русия

Руските фолк метъли Грай, водени от фронт дамите Ирина Зибина и Аля Лита, ще гостуват за първи път на родна земя. Руснаците ще забият на 29 септември 2017г. (петък) в столичния клуб Live & Loud.

Билетите за събитието са ограничени до 200 бр. До 10 април цената на билета е 10лв. От 11 април до деня на концерта включително цената на билета ще бъде 20лв.

Концертът на Грай е второто събитие, посветено на десетата годишнина на сайта Metal Hangar 18.

Вратите на клуба ще бъдат отворени в 20ч., а концертът ще започне в 21ч.

Грай са основани през 2005 година и имат зад гърба си три студийни албума. Стилът на бандата е инспириран от руския фолклор и групи като Skyforger, Korpiklaani, Cruachan и Metsatöll.
 
Организатори на събитието са ICREATIVE EVENTS.

Facebook събитие: https://www.facebook.com/events/1239637939476418/

Вземете билети онлайн от eTicketsMall - най-лесният и бърз начин да получите вашите билети.
Незабавно изтегляне, без да чакате!
 

eTicketsMall предлага единствено електронни билети, които Потребителят отпечатва сам или изтегля на мобилния си телефон и отваря QR кода на екрана му, за да бъде сканиран на входа на събитието.
След като създадете профил и направите заявка за желаните билети на https://www.eTicketsMall.com, можете да платите с карта (VISA/MasterCard/Borica/Maestro), през ePay или в брой на всяка каса на EasyPay.
Независимо от избрания начин на плащане, можете да изтеглите билетите си незабавно след успешно плащане от https://www.eTicketsMall.com, меню "Моят профил" / "Поръчки" - Бутон "Отпечатай".
Важно: Разписката от EasyPay не замества входния билет!

Разберете как да поръчате и изтеглите билети от eTicketsMall...

 

GRAI предлага отличен руски фолк метъл от източната руска република Татарстан. Grai е основана през 2005 г. и е повлияна от Skyforger, Korpiklaani, Cruachan, Svarga и Alkonost. Grai изпълнява епичен фолк метъл с красиви женски вокали и чудесни вокални хармонии. Автентичните инструменти, които използват, придават специфичния руски вкус към музиката им.

Между февруари и август 2007 г., групата записва демо ЕР, озаглавено "От истока" (от източника), включващо 4 композиции: Бреза, Зима, Ветровете, Източникът.

Първият албум на групата – "Полынь-Трава" ("пелин"), 2009 г., включва 9 композиции. Албумът е проникнат от духа на древността, а всяка песен се отразява в поразително изображение.

През 2010 г. групата започва да записва втория си албум, състоящ се от 10 песни. По това време групата наема Ирина Зибина, която е участвала в един от албумите на Alkonost, като трети вокалист. Красивият мощен глас на Ирина пасва на репертоара на групата перфектно. На 27 септември, излиза следващият албум "О Земле Родной" (Нашата родина). Албумът включва 10 концептуални песни, които създават изключително дълбоки образи, формиращи музикално единството в познатия стил на групата. Това е отличителен синтез на традиционните езически метъл елементи, базирани на ритмите и атмосферата на традиционния руски фолк-рок. В този синтез звуците на флейта се преплитат със соло-китара в игра с динамична ритъм-секция. Твърдите фрагменти се усилват от звуци на гайди, разнообразени с клавирни пасажи на успокояване. Но основната пикантност на новите песни е добре балансираното вокално трио на групата.

През 2012 г. и 2103 г. групата участва в много концерти и фестивали.

През 2014 г. излиза третият албум Млада и компилацията In The Arms Of Mara.

Повече за GRAI: https://www.facebook.com/GRAI.folkRussia/

Лица под 18 години влизат единствено с родител или придружител и декларация за достъп на непълнолетни.

Декларацията можете да намерите тук.

Фото и видео:
Забранява се внасянето на аудио и видео записващи устройства и професионални фотоапарати със сменяем обектив от неоторизирани лица.
 
Пушене:
Пушенето в клуба е строго забранено и лица, нарушили тази забрана ще бъдат извеждани и няма да бъдат допускани отново.

Лица във видимо нетрезво или неадекватно състояние няма да бъдат допускани на концерта.

ICreative Events и eTicketsMall пожелават на всички фенове приятни и незабравими емоции по време на концерта!

Можете да вземете билети и на каса на ул. Раковски № 67 в София или в Магазин ЯКО, както и в мрежата на Ивентим.
 

Как да поръчам билет от eTicketsMall.com за броени минути

Декларация за малолетни (под 16г.) и непълнолетни ( под 18г.) посетители 


Важно! Един билет, генериран от системата на eTicketsMall, може да се използва само веднъж за вход към мястото на събитието, след което кодът автоматично ще се деактивира от системата. По тази причина по никакъв повод НЕ препращайте билета си на приятели, не го споделяйте в социалните мрежи, сайтове или форуми и не допускайте той да бъде копиран.  Не забравяйте, че само първият представил билет с този номер на входа ще получи достъп. Достъпът на следващия, представил билет със същия номер, ще бъде отказан, дори и това да е самият купувач.

Никога не купувайте втора ръка електронни билети! Не се знае колко копия са направени и колко копия от същия билет са продадени. Не забравяйте, че само първият представил билет с този номер на входа ще получи достъп.   

 

Организатор: ICreative Events
Място: Клуб Live and Loud
Валути