EasywayFit - тренировка с електромускулна стимулация
Билети ще се продават до 31.12.2017.
Общо : 0 лв


Еднократна тренировка. Цена : 35.00лв
4 индивидуални занимания с треньор. Цена : 120.00лв
8 индивидуални занимания с треньор. Цена : 200.00лв
10 тренировки с личен треньор във Вашия дом. Цена : 550.00лв
Коментари
EasywayFit - тренировка с електромускулна стимулация

 

EMS ФИТНЕС!
@easywayfit Най-модерната фитнес технология EMS.

Важно! След закупуване на карта за EasywayFit, моля резервирайте удобен за Вас час с треньор, като използвате контактната форма!

Easywayfit EMS FITNESS

 

Easywayfit EMS FITNESS 
София, ул. Николай Лилиев 11

Какво получавате?
ВРЕМЕ!
– От момента, в който влезете в залата, до момента, в който излезете – изкъпани и тонизирани минават не повече от 60 минути.
ЕФЕКТИВНОСТ! – Една EMS тренировка замества 5 класически фитнес занятия!
ПОЛЕЗНОСТ! – Кажете сбогом на болките в ставите и разтегнатите сухожилия!
КРАСОТА И ЗДРАВЕ – Кардио тренировка за 15 минути! Само с EasywayFit е възможно! И е еквивалентно на 2 часа класически кардио упражнения!

САМО ПРИ EASYWAYFIT:
Тренировката е с продължителност 30 минути, вместо стандартните 25 минути.
Лимфодренажният масаж е 10 минути, вместо 5 минути.
Изгаряте повече от 1500 калории за една тренировка.
100% индивидуален подход към всеки клиент.

Easywayfit EMS FITNESS

Тренировки
Easywayfit е вашият начин да влезете във форма, следвайки специално изработена за вас програма без да се налага да прекарвате часове във фитнес залата.
Ако предпочитате да избегнете претъпканите фитнес зали и желаете персонално отношение от обучени професионалисти, чиято единствена цел са вашите резултати Easywayfit е идеалният избор за вас.

Какво ви предлага Easywayfit?
Само това, от което имате нужда: индивидуален метод за тренировка съобразен с вашите цели и възможности.
По време на тренировка вие сте център на вниманието. Целта на EasywayFit са вашите успехи.
Методът на електрическа мускулна стимулация, съчетан с активна тренировка, спомага развитието на мускулите и вашият тонус. Този метод не трябва да се бърка с „тренировка“ в легнало положение каквато често се прилага в салоните за красота!
Електрическата мускулна стимулация, комбинирана с не натоварваща гимнастика и подсилващи упражнения, спомага за 10 пъти по-бързо изгаряне на мазнини в сравнение с обикновена фитнес тренировка. Същността и ключът на ефективността на Easywayfit се крие в едновременното стимулиране на цялото тяло.
Тъй като всички мускулни групи се упражняват едновременно, средната продължителност на сесията на тренировка се намалява до една шеста. По време на стандартна фитнес тренировка се тренира само една мускулна група, което означава 15-20 минути време за тренировка за всяка отделна група. Ако тренировката включва 4 упражнения с по 10 серии, то това прави 40 мускулни съкращения за цялата тренировка на дадената мускулна група.
От друга страна, с Easywayfit се тренират всички мускулни групи и в диапазона само от една секунда мускулите се подлагат на 30-40 микро мускулни съкращения. Нещо повече, по време на тренировка с Easywayfit се стимулират и мускулни групи, които вече се ползват, което означава че по времето на една Easywayfit тренировка, протичаща около 15-20 минути, трениращият изпитва 36 000 мускулни съкращения из цялото си тяло.
Жилетката за трениране, заедно с чифта гащета, са сърцето и душата на Easywayfit. Te са направени от здрава, лека, антибактериална, дишаща и лесна за почистване материя, специално създадена така, че да осигурява перфектната и необходима електропроводимост за нормалното протичане на ВАШАТА 20 минутна тренировка.

Easywayfit EMS FITNESS

Защо Easywayfit? Често задавани въпроси

1. Какво е EMS тренировка?
EMS е съкращение от английското Electric Muscle Stimulation или електромускулна стимулация.
Фактически EMS представлява цялостна тренировка на тялото. Добре е да знаем, че нормално нашите мускули се съкращават чрез електрически импулси, които се излъчват от нашия мозък. Точно този ефект използва EMS. Вместо да се свиват и разтягат чрез мозъчни импулси, мускулите се стимулират от външен източник на електрически импулси. Докато се провежда тренировката ефектът от EMS спомага значително за интензивността на упражненията и увеличава в пъти ефекта им в сравнение с обичайната фитнес тренировка.
Резултатите Ви ще се подобрят значително, ако тренирате с EMS!

2. Какви са ползите от EMS?
EMS може да се намери във фитнесите, СПА центровете, салоните за красота и wellness по целия свят. Тази технология се използва също и от много професионални спортисти, като например великия бегач Юсеин Болт. Ето ТУК можете да проследите една негова тренировка с апаратура подобна на тази, която предлага Easywayfit.

Елитните атлети използват EMS, за да подобрят своите постижения, сила и бързина. Физиотерапевтите използват електростимулацията, когато се изисква по-внимателен подход към стави и пострадали сухожилия. Персоналните фитнес треньори, фитнес залите, салоните за красота, ориентирани към здравословните процедури за разкрасяване, ускоряването на метаболизма, изгарянето на излишните мазнини – това са част от многобройните приложения на тази иновативна технология.

3. Мога ли да тренирам продължително време с EMS?
ДА! Можете да тренирате със същата продължителност и периодичност, както при обичайните фитнес тренировки. Силата и издръжливостта на мускулите нараства и се поддържа само с постоянство при тренировките. Ако спрете да тренирате за известно време, мускулите Ви ще се върнат в тяхното първоначално състояние. Точно, както ако спрете да ходите във фитнес залата, където тренирате с големи тежести и конвенционални упражнения.

4. Защо EMS тренировките са много по-ефективни от конвенционалните фитнес занимания?
Пълната EMS тренировка активира 90% от мускулните влакна без да ги претоварва. За разлика от обичайните тренировки, електромускулната стимулация достига и до мускулите в дълбочина. Това увеличава външно и вътрешно-клетъчната координация. Ето защо упражненията се отразяват върху тялото много по-бързо, отколкото ако само тренирате без нашите апарати. Ефектът, който ще усетите с нашите програми и екипировка, може да достигне до 18 пъти по този без тях.

5. Опасен ли е токът, който преминава през тялото по време на тренировката?
Не. Тренировката и третирането с нискочестотна токова стимулация не е опасна.

Защо?
Нашите мускули работят постоянно. По време на този процес малки, вътрешни, електрически импулси инициират всяко движение. По време на тренировка с токова стимулация те допълнително се усилват чрез външният EMS източник. Така че токовата стимулация от EMS не е неприсъща за човешкото тяло. Тя просто му помага в работата.

6. Какви са изискванията, за да мога да тренирам с EMS?
Не е необходимо да отговаряте на никакви специални изисквания, за да се поддържате във форма с нашите тренировки. Всеки физически здрав човек може да се възползва ефективно от EMS. Само някои специфични физически състояния или тежки форми на заболявания, които изключват активните спортни занимания биха попречили на човек да тренира, но това е в сила и за всеки друг метод на тренировки. Сред тях са влошено сърдечно здраве, наличие на животоподдържащи импланти, пейсмейкъри и т.н. Всичко това ще бъде предварително изясненo с Вас в свободна беседа с Вашият треньор преди да започнете тренировката и Вие сами ще прецените дали да се подложите на нея или не. Easywayfit държат на перфектното здраве на клиентите си. Точно затова предлагат EMS.

7. Колко време ще спестя с EMS?
Свободното ни време е важно и ценно. Прекалено ценно, за да го хабим в занимания със съмнителна ефективност. Easywayfit комбинира идеята за запазване на личното време и отличната спортна форма без компромис с нито едно от двете. За 30 минути нашата тренировка ще остави у вас усещането за достатъчно натоварване, което ще ви е напълно достатъчно да сте тонизирани и доволни от себе си. Препоръчваме Ви да тренирате от 2 до 3 пъти седмично за постигане на максимални резултати.

8. Какви са ползите от цялостната EMS тренировка?
Когато мускулите работят, секрецията на жлезите и кръвообращението се стимулират. Повишеният кръвопоток има положителен ефект върху кожата, тялото се тонизира и целулитът се разгражда. EMS тренировките подобряват производителността на тялото. Чувствате се по-гъвкави, здрави и се уморявате много по-трудно.

9. Мога ли да отслабна с EMS?
Да. Още щом започнете да тренирате ще загубите сантиметри от обиколката си. По-нататък ще бъдат атакувани и мастните депа. Също така ще изгаряте повече калории във всекидневието си заради завишената мускулна активност, която означава, че и енергийната консумация на тялото ви се повишава. EMS тренировките са чудесно допълнение към смяна на хранителния режим с цел ефективна загуба на теглото и обиколките Ви.

10. Колко бързо ще видя резултатите?
Вие ще се почувствате по-жизнени още след първото занимание с нашите треньори. Видимите резултати, като промяната в стойката, ще настъпят след няколко тренировки. Намаляването на обиколката, увеличението на силата и подобряването на вида на Вашата кожа ще бъдат ясно забелязани след 4 до 6 седмици на тренировки, в зависимост от индивидуалното Ви състояние в началото на тренировъчния процес. Хранителните Ви навици също са от значение при отчитане на постигнатите резултати.

11. Подходящо ли е за мен, ако не съм тренирал нищо от години?
EMS тренировките насърчават хора, които са излезли от спортна форма заради ежедневието си. Това може да ви даде тласък да опознаете тялото си по-добре, радостта от физическата активност се завръща и вие усещате как мускулите ви се опъват.

12. Има ли нежелани странични ефекти?
Не. Според дългогодишни проучвания няма никакви странични ефекти за физически здравите човешки същества. Точно обратното, има много положителни вторични ефекти в следствие на EMS тренировките. Електрическите терапии се използват в спорта и медицината още от 50-те години на 20 век.

13. Може ли електричеството да навреди на сърцето ми?
Не. Нискочестотните импулси влияят изключително на набраздените скелетни мускули и не засягат вътрешните органи и сърцето.

Ако имате каквито и да е други въпроси за тренировките и услугите свържете се с EasywayFit на телефон  +359 89 388 0898 или пишете на contact@easywayfit.com. С радост ще Ви отговорят и информират.

 

 

eTicketsMall предлага единствено електронни билети, които Потребителят отпечатва сам или изтегля на мобилния си телефон и отваря QR кода на екрана му, за да бъде сканиран на входа на събитието.
След като създадете профил и направите заявка за желаните билети на https://eticketsmall.com, можете да платите с карта (VISA/MasterCard/Borica/Maestro), през ePay или в брой на всяка каса на EasyPay.
Независимо от избрания начин на плащане, можете да изтеглите билетите си незабавно след успешно плащане от меню "Моят профил" / "Поръчки" - Бутон "Отпечатай".
Важно: Разписката от EasyPay не замества входния билет!

Разберете как да поръчате и изтеглите билети от eTicketsMall...

 
 
Вземете карта онлайн от eTicketsMall или на каса на ул. Раковски № 67 в София!

 

 

Как да поръчам билет от eTicketsMall.com за броени минути

 
Важно! Един билет, генериран от системата на eTicketsMall, може да се използва само веднъж за вход към мястото на събитието, след което кодът автоматично ще се деактивира от системата. По тази причина по никакъв повод НЕ препращайте билета си на приятели, да го споделяте в социалните мрежи, сайтове или форуми и не допускайте той да бъде копиран. Не забравяйте, че само първият представил билет с този номер на входа ще получи достъп. Достъпът на следващия, представил билет със същия номер, ще бъде отказан, дори и това да е самият купувач.

Никога не купувайте втора ръка електронни билети! Не се знае колко копия са направени и колко копия от същия билет са продадени. Не забравяйте, че само първият представил билет с този номер на входа ще получи достъп.   

 

Организатор: EasywayFit
Място: EasywayFit
Валути