Концерт на Master, Mass Grave и Haniwa
Събитието вече не се предлага.
Общо : 0 лв


Терен. Цена : 15.00лв
Коментари
Концерт на Master, Mass Grave и Haniwa

Cavalleria Events

представя 

Концерт на
MASTER
Mass Grave
и Haniwa 

в София

на 10 февруари 2017г.

в Клуб Live & Loud
ул. Позитано 8, София

Master, легендарната дет метъл формация от Америка ще свири в столичния клуб LIVE&LOUD в петък - 10ти Февруари!
Внимание! Вечерта обещава да бъде запомняща се, а броят на билетите е ограничен!

Master ще покажат на сцената на клуб LIVE&LOUD дет метъл, изпълнен така както трябва, тоест суров и без прекомерно встъпление! С дискография която предизвиква едновременно възхищение и завист, Master имат в актива си повече от 30 години свирене на метъл по целия свят. Техните албуми са вдъхновили цели поколения от групи, благодарни им за бруталната музика, носеща духа на Motorhead, Venom и Slayer.
http://master-speckmetal.net/
https://www.facebook.com/Master-18521536017/
https://www.youtube.com/watch?v=AVqOi27mhe0

Ще видим американците заедно с българската група Mass Grave и италианците от Haniwa.
 
Mass Grave са събират през 2006 г., свирейки първоначално кавъри на групи като Deicide, Slayer, Sepultura и Carcass. След две демота, слушани до откат от българската ъндърграунд публика, през 2013 г. групата издава първия албум в своята кариера, „Fade of Life“ и се появява в различни местни дет метъл компилации.
 
Италианското трио Haniwa експериментира с разнообразни музикални жанрове, вариращи от прогресив метъл до гръндж, с повече от двадесет години сценичен опит. Музиката на групата е добре построена и с отчетлив звук, който комбинира различните влияния на отделните членове, а крайният резултат е  модерен метъл с фин винтидж привкус.

 

eTicketsMall предлага единствено електронни билети, които Потребителят отпечатва сам или изтегля на мобилния си телефон и отваря QR кода на екрана му, за да бъде сканиран на входа на събитието.
След като създадете профил и направите заявка за желаните билети на https://eticketsmall.com, можете да платите с карта (VISA/MasterCard/Borica/Maestro), през ePay или в брой на всяка каса на EasyPay.
Независимо от избрания начин на плащане, можете да изтеглите билетите си незабавно след успешно плащане от меню "Моят профил" / "Поръчки" - Бутон "Отпечатай".
Важно: Разписката от EasyPay не замества входния билет!

Разберете как да поръчате и изтеглите билети от eTicketsMall...

 


Билети за концерта на MASTER в София

Събитие във Фейсбук: https://www.facebook.com/events/1287981007898919/
 
Лица под 18 години влизат единствено с родител или придружител и декларация за достъп на непълнолетни.

Декларацията можете да намерите тук.

Фото и видео:
Забранява се внасянето на аудио и видео записващи устройства и професионални фотоапарати със сменяем обектив от неоторизирани лица.
 
Пушене:
Пушенето в клуба е строго забранено и лица, нарушили тази забрана ще бъдат извеждани и няма да бъдат допускани отново.

Лица във видимо нетрезво или неадекватно състояние няма да бъдат допускани на концерта.

 

Обърнете внимание: Моля носете със себе си отпечатано копие на билета си за това събитие, което може да се наложи да оставите на входа.

Cavalleria Events, Live&Loud и eTicketsMall пожелават на всички посетители приятни и незабравими емоции по време на концерта!

Вземете билети онлайн от eTicketsMall или на каса на ул. Раковски № 67 в София или в Магазин ЯКО!

Как да поръчам билет от eTicketsMall.com за броени минути

 
 

Декларация за малолетни (под 16г.) и непълнолетни ( под 18г.) посетители 


Важно! Един билет, генериран от системата на eTicketsMall, може да се използва само веднъж за вход към мястото на събитието, след което кодът автоматично ще се деактивира от системата. По тази причина по никакъв повод НЕ препращайте билета си на приятели, не го споделяйте в социалните мрежи, сайтове или форуми и не допускайте той да бъде копиран.  Не забравяйте, че само първият представил билет с този номер на входа ще получи достъп. Достъпът на следващия, представил билет със същия номер, ще бъде отказан, дори и това да е самият купувач.

Никога не купувайте втора ръка електронни билети! Не се знае колко копия са направени и колко копия от същия билет са продадени. Не забравяйте, че само първият представил билет с този номер на входа ще получи достъп.   

 

Организатор: Cavalleria Events
Място: Клуб Live and Loud
Валути