FEEDING FINGERS и STOP THE SCHIZO
Билети ще се продават до 12.03.2018.
Общо : 0 лв


Терен. Цена : 14.00лв
Коментари
FEEDING FINGERS и STOP THE SCHIZO

Билети за рок и метъл концерти в Клуб Live & Loud в София

& Neu Events

представят

FEEDING FINGERS

Live in Sofia

съпорт:

STOP THE SCHIZO

на 13 март 2018

в Клуб Live & Loud
ул. Позитано 8, София


Neu Events и Live & Loud представят за първи път у нас една от набралите скорост готик уейв банди от последната декада в Щатите:

>> FEEDING FINGERS (Atlanta, Georgia, USA)
dark wave, goth, post-punk, avant-garde
https://soundcloud.com/feedingfingers
http://feedingfingers.net/

Американското трио ще свири в клуб Live & Loud като част от европейското си турне в подкрепа на очаквания да излезе през януари 2018 г. шести техен студиен албум 'Do Owe Harm'. Бандата към момента е базирана в благоприятния за die Schwarze Szene климат на Мюнхен, Германия и съчетава в музиката си различни стилови влияния, като неоспоримо едно от най-силните им вдъхновения се корени в ранното творчество на The Cure и осемдесетарската пост-пънк вълна.
В София ще ги видим в състав: Justin Curfman: Vocals / Guitar / Bass / Synths / Misc., Bradley Claborn: Bass / Guitar и Christopher Fall: Drums / Percussion.

Съпорт: STOP THE SCHIZO. Stop the Schizo са алтернативна инди група, сформирана през 2014 г. в София, България, от членове на настоящите групи Mental Architects, Балканджи и Violet Vanilla, и миналите Кълн, Cigaretta, Lovers of the Bomb и The Reunions. Стилът им е смесица от разнообразни течения в попа и рока, с която всеки слушател си прави лични асоциации. Чрез името си групата апелира към постоянство в мнението и нагласите.

360° видео на изпълнението на Feeding Fingers на песента "Where the Threads are the Thinnest", заснето на 27 януари, по време на последната им репетиция в САЩ, преди да тръгнат на турнето 'Do Owe Harm' в САЩ и Европа. 

Не пропускайте възможността да видите Justin Curfman, Bradley Claborn и Christopher Fall на живо в клуб Live & Loud на 13 март!

Билети ще се предлагат на намалена цена от eTicketsMall до 12 март. В деня на събитието, ако има останали билети, ще се продават само на входа на клуба на цена, която ще бъде обявена допълнително.

Събитие във Фейсбук 

Вземете билети онлайн от eTicketsMall - най-лесният и бърз начин да получите вашите билети.
Незабавно изтегляне, без да чакате!
 

eTicketsMall предлага единствено електронни билети, които Потребителят отпечатва сам или изтегля на мобилния си телефон и отваря QR кода на екрана му, за да бъде сканиран на входа на събитието.
След като създадете профил и направите заявка за желаните билети на https://www.eTicketsMall.com, можете да платите с карта (VISA/MasterCard/Borica/Maestro), през ePay или в брой на всяка каса на EasyPay.
Независимо от избрания начин на плащане, можете да изтеглите билетите си незабавно след успешно плащане от https://www.eTicketsMall.com, меню "Моят профил" / "Поръчки" - Бутон "Отпечатай".
Важно: Разписката от EasyPay не замества входния билет!

Разберете как да поръчате и изтеглите билети от eTicketsMall...

 
 
  
Лица под 18 години влизат единствено с родител или придружител и декларация за достъп на непълнолетни.

Декларацията можете да намерите тук.

Фото и видео:
Забранява се внасянето на аудио и видео записващи устройства и професионални фотоапарати със сменяем обектив от неоторизирани лица.
 
Пушене:
Пушенето в клуба е строго забранено и лица, нарушили тази забрана ще бъдат извеждани и няма да бъдат допускани отново.

Лица във видимо нетрезво или неадекватно състояние няма да бъдат допускани на концерта.

LIVE & LOUD, Neu Events и eTicketsMall пожелават на всички посетители приятни и незабравими емоции по време на концерта!

Можете да вземете билети и на каса на ул. Раковски № 67 в София или в Магазин ЯКО!

Как да поръчам билет от eTicketsMall.com за броени минути

 
 

Декларация за малолетни (под 16г.) и непълнолетни ( под 18г.) посетители 

Важно! Един билет, генериран от системата на eTicketsMall, може да се използва само веднъж за вход към мястото на събитието, след което кодът автоматично ще се деактивира от системата. По тази причина по никакъв повод НЕ препращайте билета си на приятели, не го споделяйте в социалните мрежи, сайтове или форуми и не допускайте той да бъде копиран.  Не забравяйте, че само първият представил билет с този номер на входа ще получи достъп. Достъпът на следващия, представил билет със същия номер, ще бъде отказан, дори и това да е самият купувач.

Никога не купувайте втора ръка електронни билети! Не се знае колко копия са направени и колко копия от същия билет са продадени. Не забравяйте, че само първият представил билет с този номер на входа ще получи достъп.  

 

 

Организатор: Live and Loud
Място: Клуб Live and Loud
Валути