Rectal Smegma + Бяс + Magma Mammoth
Билети ще се продават до 20.10.2018.
Общо : 0 лв


Терен. Цена : 12.00лв15.00лв
Коментари
Rectal Smegma + Бяс + Magma Mammoth

Нова услуга: Ако предпочитате да не поръчвате онлайн, вече можете да поръчате билети от eTicketsMall и по имейл и да платите билетите си с банков превод.

 

  Билети Autumn Souls Of Sofia

представя

Rectal Smegma
Goregrind, Нидерландия
+
Бяс
Бяс/
Fusion, България
+
Magma Mammoth
Grind/Noise, България

 20 октомври 2018

в Клуб Live & Loud в София
ул. Позитано 8, София

Rectal Smegma + Бяс + Magma Mammoth. Goregrind, Death Metal, Grind. Билети от eTicketsMall.онлайн.

 

Rectal Smegma е създаденa през 2003 г. от четири момчета от западната част на Холандия, които се стремят да създадат брутален gore grind с много груув и хумористична парти атмосфера. Групата е претърпяла някои промени на китарата и баса през съществуването си, но през 2015 се оформя най-новият им и най-силен лайн-ъп и са по-пияни от всякога. Музиката им също претърпява промени междувременно, като еволюира от неандерталски porn gore grind до бърз агресивен взривоопасен death metal и дори с някои намеци за пънк. Зад гърба си имат пет албума плюс три сплит-албума. Очаква се да запишат нов материал в известното Kohlekeller stuio, който ще бъде издаден в началото на 2018 г. от Rotten Roll Rex.

Лайн-ъп от 2015:
Janus - Vocals
Hein - Guitar
Arie - Drums
Ruud - Bass

Организира се от Autumn Souls Of Sofia.

Предварителен график за концерта:

20:00 Врати/Doors open
20:30 - 21:00 Magma Mammoth
21: 20- 22:00 Бяс
22:20- 23:20 Rectal Smegma

Събитие във Фейсбук

Вземете билети онлайн от eTicketsMall - най-лесният и бърз начин да получите вашите билети.
Незабавно изтегляне, без да чакате!

 

eTicketsMall предлага единствено електронни билети, които Потребителят отпечатва сам или изтегля на мобилния си телефон и отваря QR кода на екрана му, за да бъде сканиран на входа на събитието.
След като създадете профил и направите заявка за желаните билети на https://www.eTicketsMall.com, можете да платите с карта (VISA/MasterCard/Borica/Maestro), през ePay или в брой на всяка каса на EasyPay.
Независимо от избрания начин на плащане, можете да изтеглите билетите си незабавно след успешно плащане от https://www.eTicketsMall.com, меню "Моят профил" / "Поръчки" - Бутон "Отпечатай".
Важно: Разписката от EasyPay не замества входния билет!

Разберете как да поръчате и изтеглите билети от eTicketsMall...

 
Можете да поръчате билети и по имейл с банков превод, както и да купите билети  на каса на ул. Раковски № 67 в София или в Магазин ЯКО!
 

Лица под 18 години влизат единствено с родител или придружител и декларация за достъп на непълнолетни.


Декларацията можете да намерите тук.

Фото и видео:
Забранява се внасянето на аудио и видео записващи устройства и професионални фотоапарати със сменяем обектив от неоторизирани лица.
 
Пушене:
Пушенето в клуба е строго забранено и лица, нарушили тази забрана ще бъдат извеждани и няма да бъдат допускани отново.

Лица във видимо нетрезво или неадекватно състояние няма да бъдат допускани на концерта.

 

Autumn Souls Of Sofia и eTicketsMall пожелават на всички фенове приятни и незабравими емоции по време на концерта!

Важно! Един билет, генериран от системата на eTicketsMall, може да се използва само веднъж за вход към мястото на събитието, след което кодът автоматично ще се деактивира от системата. По тази причина по никакъв повод НЕ препращайте билета си на приятели, не го споделяйте в социалните мрежи, сайтове или форуми и не допускайте той да бъде копиран.  Не забравяйте, че само първият представил билет с този номер на входа ще получи достъп. Достъпът на следващия, представил билет със същия номер, ще бъде отказан, дори и това да е самият купувач.

Никога не купувайте втора ръка електронни билети! Не се знае колко копия са направени и колко копия от същия билет са продадени. Не забравяйте, че само първият представил билет с този номер на входа ще получи достъп. 

 

Организатор: Autumn Souls of Sofia
Място: Клуб Live and Loud
Валути